Assessing your needs
Unlocking your potential
Boosting your performance

Voor jezelf

Soms heb je nood aan een klankbord, is het je allemaal even te veel, weet je niet zo goed meer welke richting je uit wil, loopt het niet zo vlot op het werk, heb je last van stress of wil je gewoon jezelf verder ontwikkelen (bijvoorbeeld op vlak van leiding geven) en weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken. In al deze situaties help ik je verder op weg.

Klik op een van onze oplossingen voor meer info.

personal coaching

Individuele coaching is een proces. Mijn doel is om jou te begeleiden in het zoeken naar en het ontwikkelen van je unieke talenten, zodat je het leven kan leiden dat jou het meest voldoening schenkt. Ik help je om je doelen nog effectiever te gaan bereiken.

De coaching kan zowel bij mij privé als op je werk plaats vinden of via skype. Ik ga voor een actiegerichte aanpak die meteen resultaat oplevert en combineer hierbij technieken uit NLP met deze uit de cognitieve gedragstherapie. Om je zelfinzicht te verhogen, heb ik een breed gamma van psychologische tests ter beschikking. Ik coachte reeds honderden managers en behaalde het kwaliteitslabel van Professional Certified Coach uitgereikt door de International Coach Federation. Mijn doel is om jou te helpen om je talenten ten volle te ontplooien en hierbij congruent te blijven met je persoonlijke waarden.

loopbaanbegeleiding

Soms weet je professioneel niet goed meer welke baan er best bij je past. Mijn loopbaanbegeleiding zet je op weg zodat jij weer die job vindt die jou het meest voldoening schept. Je krijgt zicht op je unieke talenten en hoe je deze het best kan inzetten.

loopbaanbegeleiding

Wil je snel een beeld krijgen van je unieke talenten om zo gericht een juiste studie of beroepskeuze te kunnen maken? Dan is de talentscan iets voor jou. Op één dag ga ik samen met jou op weg en aan de hand van vragenlijsten, rollenspelen, competentiegericht interview en vaardigheidstesten maken we samen de balans op. Je krijgt een rapport met een duidelijk inzicht in je mogelijkheden en concreet advies waarmee je meteen aan de slag kan.