Assessing your needs
Unlocking your potential
Boosting your performance

Enkele cases

Ik werk op continue basis samen met vooraanstaande bedrijven en heb bijzonder veel ervaring in het inschatten en ontwikkelen van hoog opgeleide professionals uit het buitenland. Op verzoek maak ik u referenties over. Voor elke HR uitdaging zoek ik een op maat uitgewerkte oplossing. Geen standaard HR software bij mij, noch zware processen. Neen, ik wil u en uw business verstaan, weten waar u van wakker ligt, hoe u met uw personeel omgaat, wat uw strategie is, kortom uw vraag begrijpen en beantwoorden. Een HR oplossing is voor ons uniek, net als u, uw bedrijf, uw medewerkers en uw vraag. Hieronder geef ik u enkele voorbeelden:

Development center en coaching

Voor een wereldspeler in de farmaceutische industrie onderzoek ik het leiderschapspotentieel van hun internationale business managers. In diverse locaties in Europa assess ik leiderschapscompetenties en schrijf deze neer in een rapport, dat nadien met de deelnemers wordt overlopen in individuele feedback sessies. Diverse individuele coachings volgen het development center op en ook achteraf bied ik nog follow-up sessies aan via skype.

Wat de klant hierover zegt:

“I have witnessed nothing but the highest level of professionalism in our partership. The participants feedback always highlighted the quality of her coaching deliveries and we are very confident in her ability and wish to continue our partership."

Ook u kan het potentieel van uw management door mij in kaart laten brengen en samen met mij u verzekeren van een persoonlijk ontwikkelplan voor elke deelnemer.

Assessment center en HR training

Voor een marktleider in de industrie trainde ik de interne HR managers in het uitvoeren van een assessment center. Nadien organiseerde ik we samen met hen een Europees assessment center voor Young Graduates en selecteerde ik een team van internationale management trainees.

Wat de klant hierover zegt:

“Het project is zeer vlot verlopen. Heidi is een consultant met body die gericht is op kwaliteit en een zeer goede kennis heeft van assessment.”

Ook u kan beroep doen op mijn expertise om een assessment center op maat van uw business te ontwikkelen, uw interne HR managers te trainen en op die manier succesvol en kostenefficiënt nieuwe medewerkers te selecteren.

HR Interim Management

Bij een mondiale speler in de telecom sector vervoegde ik de Human Resources afdeling en werkte er mee aan de rekrutering van nieuwe medewerkers, het ontwikkelen van een business game om high potentials te selecteren, het coachen van de lijnmanagers bij hun recrutering, het verzorgen van HR training, het ontwikkelen van een assessment center op maat….

Wat de klant hierover zegt:

“Heidi staat voor kwaliteit: de selectierapporten zijn degelijk, accuraat en goed gefundeerd. Ondanks het feit dat de aanwezigheid beperkt is tot maximum 2 dagen per week is de opvolging van de lopende dossiers steeds perfect. De integratie in het team verloopt prima. Als accountmanager naar de lijn toe wordt je als een volwaardig adviseur van hun afdeling beschouwd.”

Ook u kan genieten van mijn jarenlang opgebouwde business ervaring en HR expertise om tijdelijk uw HR afdeling te versterken en uw HR processen een boost te geven.